Koostisosad:

  • 5-6 keskmist paprikat
  • 300 g veisehakkliha
  • 2 porgandit (riivitult)
  • 1 keskmine sibul
  • 2 suuremat küüslauguküünt
  • suitsutatud meresoola
  • pipart
  • 5-6 kuivatatut tomateid
  • oliivõli, päiksekuivatatud tomatitelt
  • peotäis värsket spinatit
  • kuivatatud oreganot
  • 150g mozzarella juustu
Valmistamine:
 Prae keskmisel kuumusel hakkliha, maitsesta soola ja pipraga. Lisa küpsemise ajal kuivatatid tomatitelt,  paar supilusika täit  oliivõli. Sega hakkliha, haki sibul, küüslauk ja riivitud porgand. Haki spinat ja kuivatatud tomatid pisut väiksemaks tükkideks ning lisa pannile. Kuumuta veel paar minutit ning tõsta kõrvale.
 Pese paprikad, lõika paprikatelt kaas ettevaatlikult pealt ära, kuid jäta alles. Puhasta seemnetest ning täida poolenisti hakklihaseguga ,jätka kihiti riivitud mozzarella ja hakklihasegu panemist ning soovi korral jäta viimaseks kihiks mozzarella. Tõsta peale eelnevalt lõigatud paprika kaas ning aseta ahjuvormi püstisesse asendisse üksteise kõrvale. Vala ahjuvormi põhja umbes 1-2dl vett ning kata ahjunõu kaane või fooliumiga.
Küpseta paprikaid 220C juures umbes 30 minutit, eemaldada ahjunõu kaas või foolium ja veel küpsetada 5 minutit.
Head isu !