Koostis: Kanapuljong – 2,5 liitrit 5 kartulit 2 sibulat 1 porgand 300 g seeni 50 gi võid 2 sulatatud juustu maitsetaimed, sool, pipar, loorberileht Ettevalmistus: Seened, kartulid koorida ning tükeldada. Porgand riivida jämeda riiviga. Sibul koorida ja lõigata väikesteks kuubikuteks. Keevasse vette lisada kanapuljong ning lisada kartulid ja keeta lõpuni. Pannil sulata või ning Loe Rohkem
Retseptid
LAGMAN
Koostisosad: laghmani nuudlid veiseliha porgand sibul roheline redis paprika tomatid küüslauk kartul toiduõli vürtsid Valmistamine: Tükeldage liha keskmist mõõtu kuubikuteks. Paprika ja porgand lõigake pikkupidi pisikesteks torukesteks. Redis ja sibul tükeldage kuubikuteks. Valage patta toiduõli, lisage lihatükid. Pange pada tulele ja praadida kuniks liha on muutnud värvi. Seejärel, lisada sibul, porgand, natukene ketšupit, paprika ja Loe Rohkem
KANASALAT LÄBI PRAETUD MAGUSA PIPRA JA MANDLITEGA
Koostisosad: 4 kanarinda ( umbes 900 g) 4 loorberlehte 1 l kanapuljongit 2 küüslauguküünt 200 g läbi praetud mandleid ½ suurt punast sibulat ½ klaas hakitud peterselli 2 suurt punast pipart 3 slp õunaäädikat ½ tassitäit oliiviõli maitsejärgi: sool, pipar Valmistamine: Poti sisse valada kanapuljong ja lisada loorberlehed. Laske puljong keema ajada. Lisage kanaliha. Laske Loe Rohkem
TEOKARBI JA TOMATI SALAT
Valmistamise aeg: 30 min Kogus: 4 inimest Koostisosad: 50 g kuivikuid 200 g tometeid 400 g teokarppe 4 spl oliiviõli Salatilehed Sool Pipar Valmistamine: Sulatage teokarbid ja keetke nad läbi kergel tulel soolastatud vees kuni valmimiseni, seejärel valage vesi välja ja laske neil jahtuda. Tükeldage tomatid, peske puhtaks salatilehed ja kuivatage nad. Asetage salatilehed taldrikule. Loe Rohkem
PIKKPOISS MUNATÄIDISEGA
Koostisosad: 3 keedetud muna 2 keskmise suurusega keedetud kartulit 700 g hakkliha 2 tavalist sibulat 2 küüslauguküünt sool pipar hapukoor Valmistamine: Peenestada sibul, küüslauk ja kartulid, lisada hakkliha ja korralikult läbi segada. Seejärel lisage hapukoor , sool ja pipar. Keeksivorm vooderdada küpsetuspaberiga . Kalla pooltaignast keeksivormi ning aseta keedetud munad taignasse. Seejärel kallata ülejäänud taignas Loe Rohkem
TÄIDETUD PAPRIKA
Koostisosad: 5-6 keskmist paprikat 300 g veisehakkliha 2 porgandit (riivitult) 1 keskmine sibul 2 suuremat küüslauguküünt suitsutatud meresoola pipart 5-6 kuivatatut tomateid oliivõli, päiksekuivatatud tomatitelt peotäis värsket spinatit kuivatatud oreganot 150g mozzarella juustu Valmistamine: Prae keskmisel kuumusel hakkliha, maitsesta soola ja pipraga. Lisa küpsemise ajal kuivatatid tomatitelt, paar supilusika täit oliivõli. Sega hakkliha, haki sibul, Loe Rohkem
RISOTTO KANA JA JUURVILJADEGA
Koostisosad: 2 sl oliiviõli 1 keskmine sibul, pisikesteks osakesteks hakitud 400 g riisi 750 ml kanapuljong 500 g külmutatud juurvilju 350 g keedetud ja tükeldatud kanaliha 125 ml vahukoort 40 g parmesani juustu, väikse riiviga riivida Valmistamie: Valada oliiviõli potti ja panna keema. Lisada sibul ning potis praadida kuni valmimiseni. Seejärel lisage keedetud riis ja Loe Rohkem