TERAV SUUPISTE

Koostisosad:

1 suur kabatšokk
2-3 küüslauguküünt
5 tomatit
Pool kimbukest tilli ja pool kimbukest peterselli
Praadimiseks liha
Majonees
Jahu

Valmistamine:

Kabatšokk lõigata viiludeks (viilu paksus 0,5 cm). Soolastada kõik kabatšoki viilud mõlemalt poolt ning laske neil olla 5 minutit.
Pange pann tulele, valage toiduõli. Nüüd, iga kabatšoki viil mõlemaltpoolt jahuga kokku mätsida ja läbi praadida. Läbi praetud kabatšoki viilud asetage taldrikule ning laske neil jahtuda. Jahtunud viiludele peale määrida majoneesi ja küüslaukku.
Lõigake tomatid viiludeks ja asetage iga kabatšoki viilu peale, mis on ära määritud ning ka tomativiiludele peale määrist määrida. Seejärel, raputage maitserohelist peale ning asetage suupisted külmkappi 30 minutiks.

Head isu !