BAKLAŽAANI RULLIKESED FETA JUUSTU JA TOMATIGA

 

Koostis:

2 keskmist baklažaani
2 keskmist tomatit
120 g feta juustu
1  sl. oliiviõli
Peterselli
70 g purustatud kreeka pähkleid

Valmistamine:

Lõigake pikkupidi baklažaan viiludeks, viilu paksus 4-5 mm.
Pange pann pliidile, lisada 1 tl. toiduõli. Baklažaani viilud läbi praadida kuni valmimiseni (2 m mõlemad pooled). Seejärel asetake baklažaani viilud paber salhvrätikule, et liigne rasv imbuks.
Tomatid lõigata peenikesteks sektoriteks. Feta juust, 1 sl. oliiviõli ja petersell panna blendrisse ning segada kuniks komponentidest moodustub pasta.
Iga baklažaani viilule peale määrida 1 tl.  feta juustu pastat, lisada tomati sektor ja natuke kreeka pähkli puru. Keerake baklažaan rulli. Suupiste on valmis.

Head isu !