LAGMAN

Koostisosad:

laghmani nuudlid
veiseliha
porgand
sibul
roheline redis
paprika
tomatid
küüslauk
kartul
toiduõli
vürtsid

Valmistamine:

Tükeldage liha keskmist mõõtu kuubikuteks. Paprika ja porgand lõigake pikkupidi pisikesteks torukesteks. Redis ja sibul tükeldage kuubikuteks. Valage patta toiduõli, lisage lihatükid. Pange pada tulele ja praadida kuniks liha on muutnud värvi. Seejärel, lisada sibul, porgand, natukene ketšupit, paprika ja redise. Lisada soola ja vürtse ning seejärel pajale kaas peale panna. Seniks kuni liha ja köögiviljad hauduvad tükeldada kartulid ja tomatid. Küüslauk hakkida väikesteks osakesteks. 10 min hiljem lisame patta küüslaugu, kartulid ja tomatid. Läbi segada ja valada patta keev vesi ( vee kogus sõltub missugust suppi te soovite, kas tahkemat või vedelamat).  Pange pajale kaas peale ja valmistage seniks kuni kartul on pehme. Lülitage pliit välja ja laske seista supil.
Serveerimine- kõigepealt pange taldrikule valmis nuudleid ja seejärel lisada vedel koostis nuudlite peale ning raputada peale maitserohelist.

Head isu !