KANASALAT LÄBI PRAETUD MAGUSA PIPRA JA MANDLITEGA

Koostisosad:

4 kanarinda ( umbes 900 g)
4 loorberlehte
1 l kanapuljongit
2 küüslauguküünt
200 g läbi praetud mandleid
½ suurt punast sibulat
½ klaas hakitud peterselli
2 suurt punast pipart
3 slp õunaäädikat
½ tassitäit oliiviõli
maitsejärgi: sool, pipar

Valmistamine:

Poti sisse valada kanapuljong ja lisada loorberlehed. Laske puljong keema ajada. Lisage kanaliha. Laske kanalihal lõpuni valmida puljongis. Potil olgu kaas peal.
Hetkel, kui kana keeb hakkige ülejäänud komponendid- küüslauk, mandlid, sibul, petersell, läbi praetud punane pipar. Kõik komponendid lisada ühte kaussi. Lisage sool, vahukoor ja õunaäädikas. Korralikult läbi segada. Ajaks, kui kanaliha on valmis keend laske tal jahtuda. Seejärel tükeldage kanaliha väikesteks tükkideks ja lisada kausikesse kus on ülejäänud komponendid. Koostisosad korralikult läbi segada.

Head isu !