RISOTTO KANA JA JUURVILJADEGA

Koostisosad:

2 sl oliiviõli
1 keskmine sibul, pisikesteks osakesteks hakitud
400 g riisi
750 ml kanapuljong
500 g külmutatud juurvilju
350 g keedetud ja tükeldatud kanaliha
125 ml vahukoort
40 g parmesani juustu, väikse riiviga riivida

Valmistamie:

Valada oliiviõli potti ja panna keema. Lisada sibul ning potis praadida kuni valmimiseni. Seejärel lisage keedetud riis ja segage õli ja sibulaga korralikult läbi. Lisage kanapuljong ja juurviljad.  Hoitke komponendte potis kuni keemiseni. Seejärel keerake kuumus vähemaks ning pange potile kaas peale ja keetke komponente 15 min.  Segada risotot peale 10 min. möödumist. Seejärel lisage ülejäänud koostisosad. Keerake tuli kinni, jätke potile kaas peale ja hoitke risotot 10 min. Hiljem lisage sool.

Head isu !