VANILJE KEEKSID

Koostisosad:

3 klaasi jahu
2,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
240 g sulavõid
480 g suhkrut
4 kanamuna
240 ml piima
1 tl vanilje ekstrakti

Valmistamine:

Kuumutage ahi kuni 170 kraadini.
Asetage keeksialused keeksi küpsetusalustesse.
Segage kausi sees omavahel läbi jahu, küpsetuspulber ja sool.
Mikserdage sulavõi kuniks tast saab kreemijas mass. Lisage suhkur ja mikserdage veel 7 minutit. Jätkake mikserdamist lisades ükshaaval kanamune. Seejärel, vähendage miksri kiirust ja lisage mikserdatud massi jahu segu ja piim.
Lisage vanilje ekstrakt ja segage ta koostisosadega läbi.
Hakake mikserdatud massi keeksialustesse panema ( mass 2/3 keeksialusest).
Pange ahju ja küpsetage 15-20 min. Keekside valmimist kontrollida aegaejalt hambaorgiga.
Võtke keeksid välja ja laske neil jahtuda 5-10 minutit.
Seejärel, võtke keeksid keeksialustest välja ja laske neil täielikult jahtuda, et peale määrida Teie valmistatud lemmik kreem.

Head isu !