KANTUCHCHI KÜPSISEID MANDLITEGA

Koostisosad:

280 g nisujahu
130 g suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
väheke soola
1 g vanillisuhkrut
4 kanamuna
75 g mandleid

Valmistamine:

Kausikeses omavahel läbi segada jahu, suhkur, küpsetuspulber, sool . Täpselt keskele (taigna keskele) lisada 3 kanamuna ja vanillisuhkur. Seejärel segada/sõtkuda niikaua kuni on moodustunud ühtlane tainamass. Lisada mandlitükid ning uuesti läbisegada/sõtkuda. Saadud mass jagada 4ks ühesuuruseks tükikesteks ning iga tükk voolida toruks (võite käed külma vee alt läbi lasta,et taigen ei hakkaks kätele külge). Voolitud torukesed asetada läbimääritud ahjualusele ning neljada kanamuna võite pintseldada voolitud torukeste peale. Taigen asetada ahju mis on juba 170 kraadi kuum 15-20 minutiks. Seejärel välja võtta kergelt küpsetatud torukesed ja deagonaalis tükkideks lõigata laiuses 1,5 cm. Mandlid peaksid just pehmed olema. Seejärel tükikesed tagasi ashju panna ja küpsetada kuni 20 min kuniks tükikeste koorik ei küpse tumekuldseks.
Maiustused ahjust välja võtta ja jätta jahtuma. Maiustuste väljanägemine peab olema nagu kuivikud.

Head isu !