KALA FOOLIUMPABERIS EHK „KALAMEHE UNISTUS„

Hea maitsega kala saladus seisneb tema värskuses. Mida värskem on kala seda maitsvam ta on. Sellepärast soovitamegi kala valmistada kohe kui olete ta kätte püüdnud.
Selle retsepti järgi võite kala grillida või küpsetada teda võrerestil. Eriti hea on, kui te valmistate kala väljas looduses lõkke peal. Värsked maitserohelised võite asendada ka kuiv maitserohelistega.

Koostisosad:

1 Forell. Eemaldage sisikond ja pea
1 Küüslauguküüs. Lõigake pikkupidi
1 Sidrun. Viilutada
1Kimbuke värsket basiilikut või siis  1 tl kuivatatud
1Kimbuke värsket rosmariini või siis 1 tl kuivatatud
Sool ja pipar, maitse järgi

Valmistamine:

1.    Pange küüslaugu viilud, sidruniviilud ja maitserohelised kala sisse. Soolastada ja pipardada. Keerake kala fooliumpaberisse. Asetage mähis grillrestile või restile lõkkekohal.

2.    Küpsetage tulel 15-20 minutit või kuniks kala on võimalik kahvliga poolitada. Maitsestada sidruni ning maitserohelistega, seejärel hoides kalaharjast kinni eemaldage kahvliga luud.

Head isu !