RUSTAMI GRILL KÖÖGIVILJAD : 9 MINUTI MARINAATOR

Valmistamise aeg: 20 min
Portsjonide arv: 10

Koostisosad:

1 kg baklažaani
1 kg šampinjone
250 ml Bulgaaria pipart (paprika)
250 ml oliiviõli
190 ml õunaäädikat
60 ml palsamiäädikat
50 ml sojakastet
5-6 küüslauguküünt
2 tl paprika maitseainet
Must pipar
Sool

Valmistamine:

Marinaadi võite valmistama hakata juba hommikul enne pikniku minekut. Segada omavahel läbi oliiviõli, palsamiäädikas ja õunaäädikas. Köögiviljad lõigata vähe suuremateks tükkideks. Baklažaani  lõigata tükkideks pikkupidi, viili paksus las jääda 1 cm. Šampinjonid lõigata pooleks. Paprika lõigata neljaks/viieks tükiks. Tükkideks lõigatud köögiviljad panna :marinaatorisse: (kilekott, mis on ilma aukudetta). Tükeldada/välja pressida küüslauk ja lisada köögiviljade hulkka. Segada omavahel paprika maitseaine, sojakaste, must pipar ning lisada :marinaatorisse:.
Nüüd, sulgeme :marinaatori: (kilekoti)  ja aitame tal end läbi marinaadida. See käib nii –laadige end positiivse energiaga üle (päike, sõbrad ja marinaator aitavad Teis J). Hoidke kilekott mõlematest kätest kinni ning esitage sõpradele mõni lõbus tants 3-4 min raputades marinaatorit, et köögiviljad ja seened ja marinaad seguneksid omavahel.
Seejärel laduge komponendid grilli peale ja grillige neid 10 min.

Head isu!