Retseptid

KÜPSISED ” LIMPSI NÄPUD PUHTAKS”

Koostisosad: Taigen: 1 klaas nisujahu 120 g kuubikuteks lõigatud võid 4 spl pruunisuhkrut Toffee Cream: 50 g sulavõid 4 spl pruunisuhkrut 400 g kondenspiima koos suhkruga Lisaks: 150 g piimašokolaadi 30 g pähkleid Valmistamine: Ruudu kujuline küpsetusalus (äär 23 cm). Küpsetuspaber Kaussi panna jahu ja või nind nad omavahel korralikult läbi segada, seejärel lisada suhkur. Loe Rohkem

GRILL KANA TAI MOODI

Kuuele inimesele Koostisosad: 3 küüslauguküünt, purustatult 2 sl hakitud ingverit 1 laim, mahl välja pigistada ¼ tl purustatud punast pipart ½ klaas vett ¼ klaas sojat ¼ klaas Worchester kastet 1 tl äädikat 6 tk kanarinna fileed Valmistamine: Ettevalmistamine- 20 min, Valmistamine-15 min, lisaaeg- 4 h marinaadi imbumise aeg kanalihasse. Kui soovite, et kanaliha oleks Loe Rohkem

BARBEQUE KARTULID

Koostisosad: 8 kartulit 4 sl oliiviõli 2 sl rosmariini 1 tl küüslaukku sool,  maitse järgi jahvatatud pipar, maitse järgi Valmistamine: Soojendage grillahi. Keetke kartul soolastatud vees u 10 minutit. Võtke kausike ja segage ülejäänud komponendid omavahel läbi. Pintseldage keedetud kartul rosmariini võiga ja asetage grillahju. Aegajalt määrimist korrata ja küpsetada seni kuni kartulile on moodustunud Loe Rohkem

RUSTAMI GRILL KÖÖGIVILJAD : 9 MINUTI MARINAATOR

Valmistamise aeg: 20 min Portsjonide arv: 10 Koostisosad: 1 kg baklažaani 1 kg šampinjone 250 ml Bulgaaria pipart (paprika) 250 ml oliiviõli 190 ml õunaäädikat 60 ml palsamiäädikat 50 ml sojakastet 5-6 küüslauguküünt 2 tl paprika maitseainet Must pipar Sool Valmistamine: Marinaadi võite valmistama hakata juba hommikul enne pikniku minekut. Segada omavahel läbi oliiviõli, palsamiäädikas Loe Rohkem

KALA FOOLIUMPABERIS EHK „KALAMEHE UNISTUS„

Hea maitsega kala saladus seisneb tema värskuses. Mida värskem on kala seda maitsvam ta on. Sellepärast soovitamegi kala valmistada kohe kui olete ta kätte püüdnud. Selle retsepti järgi võite kala grillida või küpsetada teda võrerestil. Eriti hea on, kui te valmistate kala väljas looduses lõkke peal. Värsked maitserohelised võite asendada ka kuiv maitserohelistega. Koostisosad: 1 Loe Rohkem

KANA-MUNA-SPINATI PIRUKAS

Koostisosad: 230 g nisujahu 0,5 t.l   soola 100 g Küpsetus või 1 muna 2 s.l (L) külma vett Koogi täidis: 1 tavaline sibul 100-130 g värsket spinatit (võib ka külmutatud) 300 g kanafilee 0,5 t.l soola ¼  t.l purustatut muskaatpähkleid 2 s.l toiduõli Koogi pealne: 200 ml hapukoort (20% rasvasisaldus) 2 kanamuna 100 g Loe Rohkem

SAMSA

Koostis:   1 pakk lehttaigent 650 g lambaliha 2 tk tavalist sibulat 1 kanamuna 1 tl Kunshut seemnekesi 1 tl köömneid 1 pakk küpsetusvõid Sool Purustatud pipar   Valmistamine: Tükeldage väikesteks osakesteks lambaliha ning sibul, korralikult läbi segada. Maitsestada soola ja pipraga. Segada läbi ning jätta segu mõneks ajaks külmkappi. Lehttaigen lõigata pisikesteks lõikudeks. Rullida Loe Rohkem