Retseptid

PIANTE

Koostisosad: 500 g veiseliha 2 sl sulavõid 1 tl nisujahu ½ klaasitäis hapukoort ½ klaasitäis veiseliha puljongit 5 küüslauguküünt sool, maitse järgi Valmistamine: Veiseliha tükeldada 50g tükkideks. Pannil läbi praadida. Peale valada hapukoort ja hautada kuni valmimiseni. Kastme valmistamiseks jahu kergelt läbi praadida. Seejärel valada puljongit või vett. Koostis ülevalada hautatud liha hapukoorega. Koostist keeta Loe Rohkem

JAHE VIKERKAAR

5 – 6 inimesele 2 banaani 300 g maasikaid 3 kiivit 300 g plobiiri jäätist natuke piparmündi lehekesi Valmistamine: Puuviljad ja marjad jahutada. Iga koostisosa eraldi blendris läbisegada ja ettevaatlikult klaasi kihiti serveerida. Kaunistuseks lisada piparmündi leht.   Head isu ! Loe Rohkem

LIMONAAD ROHELISEST TEEST

Koostisosad: 4 klaasitäit rohelist teed, jasmiiniga või Teie maitsele 3 tk.sidrunit, mahl välja pressida 1/2 piparmündi lehti Valmistamine: See on väga lihtne retsept. Valame kannu sisse kõik komponendid.  Jook panna külmkappi jahtuma. Pärast serveerida koos piparmündi lehega. Loe Rohkem

KOLMEKIHILINE PIIMAKOKTEIL

Koostisosad: 200g vaniljejäätis 1 klaas piima 100 g mustikaid 100 g maasikaid 1 banaan (jahe) Valmistamine: Blendris ära purustada banaan, 1/3 klaas piima, 1/3 pakk jäätist. Seejärel ümber valada anumasse ja segu panna külmkappi. Blender puhtaks teha ning lisada 100g maasikad, 1/3 klaas piima, 1/3 osa jäätist (pakist). Segu ära blenderdada, ümber valada anumasse ja Loe Rohkem

PIIMA JA MAASIKA KOKTEIL JUUSTUGA

Koostisosad: 200 ml piima 2 spl maasika siirupit 2 spl juustu 3 tk maasikaid Valmistamine: 1.Riivida juust kõige väiksema riiviga. 2. Blendris ära segada piim, maasika siirup ja juust. 3. Koostis kallata klaasidesse ja kaunistada maasikaga Head isu ! Loe Rohkem

VIRSIKU LIMONAAD

Kogus: 4-6 klaasi Koostisosad: 3 küpset virsikut 2 laimi 2 kesmise suurusega sidrunit 4-5 spl suhkrut 1 l külma vett jääkuubikud serveerimiseks Valmistamine: Virsikutelt eemaldada koor ja kivi. Puhastatud virsiku tükeldame ja asetame kaussi. Nüüd, pigistame mahla välja sidrunilt ja laimilt sinna samasse kaussi kus on tükeldatud virsikud ning puistame suhkrut ja valame vee peale. Loe Rohkem

JUUSTUPALLID

Koostis: 250 g Mozarella juustu 100 g tavalist juustu 1,5 tl purustatud kuivavatud küüslaukku 1 tl purustatud peterselli 2-3 kanamuna jahu paneeritud kuivikud sool, jahvatatud must pipar Valmistamine: 1.Klopsige munad ning segada komponentidega :  petersell, küüslauk, sool, pipar. 2.  Mozarella juust tükeldada. Tavaline juust riivida. Komponendid segada ja voolida nendest torukesed. 3. Juustust torukesed jahuga Loe Rohkem