KOHUPIIMA KOOK JÕHVIKATEGA

Koostisosad:

Taina valmistamiseks:

220 g hapukoort
100 g suhkrut
2 kanamuna
1 sl küpsetuspulbrit
1 klaas jahu
Vanilli suhkur
50 g sulavõid

Koogi täidis:

200 g kohupiima
40 g suhkrut
Vanilli suhkur, maite järgi
1 kanamuna
1 sl mannat
2/3 klaasitäit jõhvikaid

Valmistamine:

Kausike, diameetriga 26 cm võiga läbi määrida ning peale raputada jahu.  Munad läbi mikserdada, seejärel lisada vanilli ja tavalist suhkrut ja uuesti läbi mikserdad, lisada sulavõi ja hapukoor ja uuesti läbi mikserdada.
Raputage jahule peale küpsetuspulber ja mikserdatud komponendid jahule peale valada. Korralikult läbi segada ning umber valada küpsetusvormi. Peale raputage jõhvikad ning kook ahju panna.
Kooki küpsetada kuumusel 200 kraadi 40-50 minutit. Kook valmis küpsetada ja lasta jahtuda.

Head isu !