GRILL KANA TAI MOODI

Kuuele inimesele

Koostisosad:

3 küüslauguküünt, purustatult
2 sl hakitud ingverit
1 laim, mahl välja pigistada
¼ tl purustatud punast pipart
½ klaas vett
¼ klaas sojat
¼ klaas Worchester kastet
1 tl äädikat
6 tk kanarinna fileed

Valmistamine:

Ettevalmistamine- 20 min, Valmistamine-15 min, lisaaeg- 4 h marinaadi imbumise aeg kanalihasse.
Kui soovite, et kanaliha oleks tugevamini maitsestatud siis jätke kanaliha marinaadi imbuma üheks ööks külmkappi.

Segage läbi järgmised komponendid kausis – küüslauk, ingver, laimi mahl ja koored, pipar, vesi, soja, Worchester kastet ja natuke suhkrut. Marinaad korralikult üle pintseldada kanalihaga. Kiletage kanaliha marinaadis ja jätke 4 – 24 tunniks külmkappi.
Soojendage grillahi ja määrige küpsetusalus korralikult küpsetusvõiga. Grillige kanaliha tükid tugeval tulel mõlemat poolt 6 – 8 min.

Head isu!